+31 318 510 400  |    info@dentalhouse.nl  |    Login/registreer

Over Dentalhouse

Dentalhouse is de specialist op het gebied van mondprothetiek in Nederland. Dentalhouse richt zich op producten en diensten voor tandprothetici, tandtechnici en tandartsen die zich bezighouden met digitaliseren van alle (uitneembare) voorzieningen in de mond.

Dentalhouse is gevestigd aan de Klovenier 1 te Veenendaal. De Dentalhouse familie bestaat uit vier bedrijven: Multident Dental Depot bv, Blijdent bv, Digidenture bv en de Academie voor Mondprothetiek. Hierdoor heeft Dentalhouse zich een leidende positie verworven op het gebied van mondprothetiek in Nederland voor zowel traditionele als digitale producten en diensten. Bedrijven van Dentalhouse zijn dealer van onder andere: Medit scanners, Exocad software, Roland freesmachines, Yamahachi tanden en kiezen en Innocid desinfectieproducten, en is specialist op het gebied van compatibles voor de implantologie zoals het bekende Kerator abutment systeem.

Voor de digitale tandtechniek bieden wij middels de academie cursussen en opleidingen aan.

Daarnaast beschikken wij voor onze klanten over een uitstekende helpdesk welke te bereiken is van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

 

Copyright by Dentalhouse | Created by